logo
KURIER
Polska reklama i poligrafiaKURIER

Goplana: najnowsze artykuły

Pokazuj 5 10 20 50 na stronie
liczba artykułów: 11
Goplana ogłasza konkurs kulinarny #Let’s Bake

Aby wziąć udział w konkursie, wystarczy zakupić dowolne produkty Goplany (np. czekoladę, ciastka Jeżyki czy batony Goplana Break) i użyć je do przygotowania deseru, wypieku lub słodkiej przekąski. Przepis wraz ze zdjęciem gotowego dzieła należy zgłosić na stronie www.goplana.pl/konkurs. W puli nagród znalazły się miksery planetarne i vouchery na zakupy.

23.09.2019 | przeczytano: 142 razy
Pozytywna obecność w mediach przekłada się na reputację marki

Pozytywna obecność marki w mediach, na którą składa się wyrazisty, wiarygodny przekaz i współpraca z blogerami czy influencerami, to dziś jeden z podstawowych elementów budowania jej reputacji. Ta przekłada się na konkretne korzyści finansowe i sprzedażowe, dlatego coraz więcej firm przykłada wagę do tego obszaru. Marki i przedsiębiorstwa cieszące się najlepszą reputacją w oczach polskich konsumentów wyłania ogólnopolskie cykliczne badanie Premium Brand. W tegorocznej edycji została wyłoniona najlepsza czternastka.

01.07.2019 | przeczytano: 357 razy
Goplana Break z silnym wsparciem reklamowym

Wystartowała wizerunkowa kampania komunikacyjna marki batoników impulsowych Goplana Break z portfolio spółki Colian. Działania zaplanowane do końca maja będą realizowane pod hasłem „Twoja chwila przyjemności” m.in. w Internecie, na nośnikach OOH oraz w prasie branżowej.

15.04.2019 | przeczytano: 412 razy
Goplana Toffino z nowym wizerunkiem i kampanią

Goplana Toffino to popularne mleczne cukierki toffi z nadzieniem. Aktualna oferta marki obejmuje trzy smaki. Do Toffino Choco dołączyły w ostatnim czasie dwie nowości: Toffino Creamy i Toffino Caramel macchiato.

15.10.2018 | przeczytano: 247 razy
Nowy wizerunek i nowe smaki Goplana Toffino

Cukierki Toffino słyną ze słodkiej, kremowej otoczki toffi, która skrywa miękkie wnętrze w postaci wybornego nadzienia. Aktualna oferta marki obejmuje trzy smaki. Do Toffino Choco (z kremem czekoladowym) dołączyły nowe propozycje: Toffino Creamy (z kremem o smaku śmietankowym) – dostępne od września i Toffino Caramel macchiato (z kremem o smaku kawowym), w sprzedaży od października br.

08.10.2018 | przeczytano: 284 razy
Lekkość motywem kampani reklamowej marki Grześki

Ruszyła kampania reklamowa Grześków, promująca Grześki kakaowe w czekoladzie i najnowszą propozycję marki - Grześki Gofree. Prowadzona pod hasłem „Lekkości im nie odmówisz”, komunikacja realizowana równolegle w telewizji, Internecie, na nośnikach outdoorowych, w kinach i punktach sprzedaży.

09.05.2017 | przeczytano: 1455 razy
Cisowianka Perlage partnerem Teatru Wielkiego Opery Narodowej

Cisowianka Perlage od kilku lat aktywnie angażuje się we wsparcie dla kultury i sztuki w Polsce. Już trzeci sezon z kolei marka współpracować będzie z Teatrem Wielkim – Operą Narodową.

02.11.2016 | przeczytano: 288 razy

Marki Goplana oraz Solidarność z portfolio Grupy Colian łączą swoje siły. W telewizji wystartowała kampania spotowa, w której promowane są sztandarowe produkty obu marek. Za zakup mediów i przebieg działań odpowiada dom mediowy UM (Universal McCann).

09.10.2015 | przeczytano: 1119 razy
Fuzje i przejęcia firm a renaming. Kiedy trzeba a kiedy warto zmienić nazwę?

Analizując szanse i zagrożenia biznesu powstałego po fuzji lub akwizycji warto się zastanowić, jaka nazwa jest najlepszym rozwiązaniem dla nowo powstałej organizacji. Naming jest elementem procesu budowania silnej marki i zdobywania przewagi konkurencyjnej. W tym kontekście, renaming (zmiana nazwy) staje się procesem koniecznym przy fuzjach i akwizycjach.

29.10.2012 | przeczytano: 1182 razy

Agencja Kolterman Media Communications nawiązała współpracę z Zakładami Mięsnymi VIANDO z Radojewic. Zakres świadczonych usług dla nowego klienta obejmuje PR zewnętrzny, a w szczególności relacje z mediami oraz PR produktowy.

01.11.2009 | przeczytano: 685 razy
1 2
Strona 1/2 (artykułów: 11)
Pokazuj 5 10 20 50 na stronie
REKLAMA
 
Signs.pl - Polska Reklama i Poligrafia © 1997-2020 ICOSWszystkie prawa zastrzeżone. ISSN 2657-4764