Dnia 30.01. br. rozpoczął się I ETAP KONKURSU KULINARNEGO, dedykowanego studentom wyższych szkół gastronomicznych, organizowanego w ramach kampanii „ORIGINAL FLAVORS. THE MEDITERANEAN ESSENCE”, współfinansowanej przez Unię Europejską i Ministerstwo Rolnictwa Hiszpanii. W ramach programu swoje produkty promują organizacje Chronionych Nazw Pochodzenia Beana, Ribera del Duero i Fundacja Szynki Serrano.
30.01.2012 | przeczytano: 781 razy2 grudnia br. w Warszawie, w Sali Kongresowej Pałacu Kultury i Nauki odbyło się uroczyste ogłoszenie wyników XIV edycji Programu "Przedsiębiorstwo Fair Play". Wśród tegorocznych laureatów tytułu i certyfikatu „Przedsiębiorstwo Fair Play 2011” znalazła się firma Orangeblue Group (Orangeblue Advertising Agency, Orangeblue Media, Orangeblue BPO), która wykazała uczciwość i wierność zasadom fair play w biznesie.
07.12.2011 | przeczytano: 1816 razy28 listopada rusza w Polsce pierwszy etap programu promocji hiszpańskiego dziedzictwa kulinarnego. Kampania pod hasłem: „ORIGINAL FLAVORS: THE MEDITERRANEAN ESSENCE“, współfinansowana jest przez Unię Europejską. Jej realizacja przewidziana jest na najbliższe trzy lata. W ramach programu promowane będą wspólnie trzy główne hiszpańskie produkty spożywcze: hiszpańska oliwa Extra Virgin, szynka Serrano i wino.
28.11.2011 | przeczytano: 783 razyDo grona członków Międzynarodowego Stowarzyszenia Reklamy IAA dołączyły Agencja Reklamowa MAIK z Lublina oraz Agencja Orangeblue z Poznania.
01.07.2011 | przeczytano: 1630 razy1 | ||
Strona 1/1 (artykułów: 4) |