Około 83 mln litrów wody i 677 tys. kg CO2 - tyle zaoszczędzili uczniowie z polskich szkół, przygotowując blisko 85 tys. roślinnych posiłków w ramach ogólnopolskiego programu edukacyjnego PrzyGotujmy Lepszy Świat. Do udziału w kampanii, organizowanej przez markę Knorr we współpracy z ProVeg, zarejestrowało się ponad 1000 szkół z całej Polski.
28.07.2021 | przeczytano: 688 razyFirma Unilever łączy siły z sieciami restauracji i platformami do zamawiania jedzenia online, by wspierać rynek gastronomii znajdujący się w kryzysie, związanym z ograniczeniem pracy restauracji, firm cateringowych i hoteli. W akcji „Podano do domu” zachęcają swoich klientów do zamawiania dań z ulubionych lokali z dowozem, by pomóc im przetrwać trudny okres.
06.04.2020 | przeczytano: 1405 razyKażdego dnia docierają do nas informacje o nowych zakażonych. Jednak tak szybko jak choroba, rozprzestrzenia się też pomoc oferowana przez duże marki i małe firmy. Jedne angażują się przekazując pieniądze, inne środki medyczne, szyjąc maseczki czy dostarczając jedzenie dla lekarzy. Czy takie działania mają wpływ na wizerunek marki? Przeanalizowaliśmy wybrane akcje wraz z ekspertami Bluerank.
24.03.2020 | przeczytano: 849 razyJak radzisz sobie w social mediach? Jesteś doświadczonym baronem czy początkującym dżentelmenem? Agencja Bluerank stworzyła quiz sprawdzający wiedzę z zasad social vivre’u. Chce w ten sposób zwrócić uwagę na reguły i dobre praktyki obowiązujące w mediach społecznościowych.
10.10.2019 | przeczytano: 929 razy (komentarzy: 3)1 | ||
Strona 1/1 (artykułów: 4) |