logo
FORUM
Polska reklama i poligrafiaFORUM

Summacut d60

| 20.04.2021 10:04

Witam,
Mam problem z ploterem summacut. Wszystko działa fajnie i poprawnie natomiast gdy chce wyciąć flexa ploter po opuszczeniu dźwigni cały czas wyświetla "wprowadź folię".
Ktoś miał taki problem ?

brak ikonki
+

Podkarpacie
wiadomości: 8
w Signs.pl od 20.04.2021
IP: 5.173.56.XXX

| 20.04.2021 12:04

Czy tego flexa jest na tyle dużo by zakrył oba czujniki

brak ikonki
+ + + + +

wiadomości: 558
w Signs.pl od 13.08.2012
IP: 5.173.140.XXX

| 20.04.2021 12:04

Tak tak, zakładam całą rolkę.

brak ikonki
+

Podkarpacie
wiadomości: 8
w Signs.pl od 20.04.2021
IP: 5.173.56.XXX

| 20.04.2021 13:04

Czarny ?

avatar użytkownika
+ + + + + + + + + + + + +

wiadomości: 4188
w Signs.pl od 12.10.2009
IP: 83.31.196.XXX

| 20.04.2021 13:04

Tak, czarny ;)

brak ikonki
+

Podkarpacie
wiadomości: 8
w Signs.pl od 20.04.2021
IP: 5.173.56.XXX

| 20.04.2021 14:04

Miałem kiedyś kawałek takiego czarnego flexa którego złapałem w rękę aby zablokować czujnik karetki w spitfire i maszyna zupełnie go zignorowała, potem sprawdziłem na Vj i było to samo. Tak jakby nie odbijał podczerwieni tylko totalnie ją pochłaniał. Nawet w nocy dziwnie wyglądał na kamerze monitoringu.
Więc może masz coś takiego teraz, podklej go czymkolwiek albo sprzedaj armii okleją sobie czołgi :-)

avatar użytkownika
+ + + + + + + + + + + + +

wiadomości: 4188
w Signs.pl od 12.10.2009
IP: 83.31.196.XXX

| 20.04.2021 14:04

Zadziałało :-D dzięki ;)

brak ikonki
+

Podkarpacie
wiadomości: 8
w Signs.pl od 20.04.2021
IP: 5.173.56.XXX
REKLAMA:

REKLAMA
 
Signs.pl - Polska Reklama i Poligrafia © 1997-2021 ICOSWszystkie prawa zastrzeżone. ISSN 2657-4764