logo
KURIER
Polska reklama i poligrafiaKURIER

Trwa cykl z marką JBB w Dzień Dobry TVN „Spotkajmy się przy grillu”

  PR 22.08.2022, przeczytano 649 razy
ilustracjastrzałka

Trwa cykl „Spotkajmy się przy grillu” w wykonaniu Martyny Chomackiej i Jaśka Kuronia w popularnym programie Dzień Dobry w TVN oraz w Internecie. Dodatkowo JBB zachęca do pobrania darmowego ebooka z doskonałymi przepisami stworzonymi wspólnie ze znanymi kucharzami.


Artykuł pochodzi z portalu Signs.pl: https://www.signs.pl/trwa-cykl-z-marka-jbb-w-dzien-dobry-tvn-_spotkajmy-sie-przy-grillu_,396962,artykul.html

Emisja programu rozpoczęła się końcem czerwca. Do końca wakacji będzie miała miejsce jeszcze 28 sierpnia. Podczas każdego odcinka kucharze lokują produkty JBB Bałdyga. Marka zachęca również do pobierania darmowego ebooka z pysznymi przepisami.

- Jeśli stoisz przed wyzwaniem zorganizowania insta-party w ogrodzie mamy dla ciebie kilka porad i wskazówek, dzięki którym przygotowania okażą się dziecinną igraszką, a ty zyskasz uznanie w oczach znajomych – tymi słowami zapowiadany na stronie Dzień Dobry TVN jest nowy, kulinarny ebook pt. "Spotkajmy się przy grillu". Fani dowiedzą się z niego m.in., jak ubrać się na przyjęcie w ogrodzie, czy imprezy składkowe są nadal w dobrym tonie, jakie są kluczowe elementy udanego garden party oraz  co warto wrzucić na ruszt w 2022 roku.

Szefowie kuchni, znani z gotowania w Dzień Dobry TVN, czyli Martyna Chomacka i Jasiek Kuroń przygotowali również kilka porad związanych z grillowaniem oraz stworzyli aż 12 unikalnych przepisów, między innymi na letnie tacosy z pieczoną kiełbasą z karkówką JBB Bałdyga, szaszłyk chłopski, hot dogi z nowalijkami, ośmiorniczki grillowe, azjatyckiego burgera, czy polędwiczki faszerowane Szynką Sołtysówką JBB Bałdyga i serem pleśniowym.

  • Ebook można pobrać TUTAJ.

Źródło: Zakład Przetwórstwa Mięsnego „JBB” Import- Eksport Józef Bałdyga

www.jbb.pl

PR - Tekst opublikowany bezpłatnie na podstawie promocyjnych materiałów prasowych. Redakcja nie odpowiada za jego treść.

REKLAMA

Komentarze

Zaloguj się i dodaj komentarz

Najnowsze w tym dziale

„W skrócie” – kampania poszerzająca wiedzę o HIV
9 na 10 Polaków uważa, że HIV ich nie dotyczy, jednak prawda jest inna – wirusem może zakazić się każdy z nas, kto jest aktywny seksualnie. Ten ważny temat został poruszony w najnowszej, ogólnopolskiej kampanii Fundacji Edukacji Społecznej, a powodem jest stale rosnąca liczba zakażeń. Poprzez kampanię, FES wraz z partnerami, chce zbudować świadomość na...
Cukier Królewski rozwija akcję „Piecz, Przerabiaj, Podziel się”
Marka Cukier Królewski wzmacnia i rozwija kampanię „Piecz, Przerabiaj, Podziel się” o kolejne aktywacje, mające mobilizować Polaków do niemarnowania żywności. Dotychczasowe działania prowadzone były w sieci. Teraz „Królewski” idzie o krok dalej i w myśl hasła „Gdzie dobro króluje, nic się nie marnuje”, wspólnie z...
Tomasz „Owca” Zieliński i Helena Smoczny w agencji Endless
Endless zyskała kolejnych specjalistów. Do zespołu kreatywnego agencji dołączyli Tomasz „Owca” Zieliński, jeden z bardziej doświadczonych copywriterów w kraju oraz Helena Smoczny, obejmując stanowisko Senior Art Director. Zespołem kreacji Endless zarządzają wspólnie Franek Toeplitz z Tytusem Klepaczem.
Debiut agencji SEM House
Globalna spółka MarTech, RTB House, dostarczająca innowacyjne rozwiązania marketingowe, ogłosiła powstanie agencji digitalowej SEM House, skupiającej się przede wszystkim na planowaniu i realizacji usług marketingu w wyszukiwarkach internetowych. Rozwój narzędzi opartych o sztuczną inteligencję ułatwił proces tworzenia treści. To, czym...
Superbet wchodzi na Spotify
Najpierw Bałkanica, potem DJ Tiësto, a na koniec dobrze znany fanom disco polo Akcent i jego hit „Przez Twe Oczy Zielone” – to piosenki znajdujące się na jednej z playlist na nowym kanale Spotify uruchomionym przez Superbet. Jej autorem jest ambasador marki Sławomir Peszko, a nosi ona tytuł „Imprezuj z Peszkinem”. To tylko ułamek szeroko zakrojonej...
 
Signs.pl - Polska Reklama i Poligrafia © 1997-2023 ICOSWszystkie prawa zastrzeżone. ISSN 2657-4764