Koniec roku to nie tylko czas podsumowań, ale także snucia planów na kolejne kwartały. Specyfika branży produkcyjnej, a także marketingu foodowego bywa niekiedy zaskakująca i w momencie, gdy my zatopieni jesteśmy w szampańskiej zabawie sylwestrowej, twórcy planują już walentynkowe, a nawet wielkanocne zdjęcia. Jak przygotować się na 2024 rok i kiedy spodziewać się rabatów? Przedstawiamy porady ekspertów.
03.01.2024 | przeczytano: 1641 razyInstagramowa kuchnia, estetyczna tapeta, oryginalne dodatki. To jednak nie wszystko, by stworzyć profesjonalne studio kulinarne. Jaka przestrzeń jest niezbędna, by powstało studio? Czy coś w jego wnętrzu jest atrapą? Jaki błąd może sprawić, że cała inwestycja będzie do niczego? Poznaj case study warszawskiego Studia Co Nieco i dowiedz się, gdzie najczęściej popełniane są błędy!
13.12.2023 | przeczytano: 707 razySpecjalizująca się w sektorze food, agencja kreatywna Od kuchni, od grudnia 2023 r. rozpoczęła współpracę z Gan bei, międzynarodową siecią restauracji oferującą kuchnię azjatycką. Zespół specjalistów Od kuchni będzie odpowiedzialny za komunikację oraz działania marketingowe dwóch warszawskich lokali.
11.12.2023 | przeczytano: 395 razyWarszawska agencja kreatywna Od kuchni, specjalizująca się w obsłudze marek z sektora food, obchodzi w tym roku swój jubileusz. 5-lecie istnienia firmy zbiegło się z pierwszą rocznicą powołania projektu Food and Design – flagowej inicjatywy agencji, skierowanej do przedstawicieli branży spożywczej, FMCG i HoReCa.
23.10.2023 | przeczytano: 424 razyMoc kolorów, kwiatów i kształtów, która przywołuje fale pozytywnych emocji i oddaje ducha pierwszych, wakacyjnych dni w sadzie – tak wygląda nowa odsłona Ovocnie, autorskiej linii prezentów marki Nobilia. Za projekt odpowiada ceniona ilustratorka, Anna Rudak.
18.08.2023 | przeczytano: 456 razyPo raz pierwszy w Polsce możemy mówić o bezcukrowej, personalizowanej czekoladzie stworzonej dla rynku B2B. Choć pastylki czy gumy sugarfree to standard na rynku słodyczy reklamowych, to polski producent – SLODKIE – postanowił pójść o krok dalej. W całej linii, poza rewolucyjną czekoladą, znajdziemy też karmelki, lizaki czy ciasteczka w wersji bez cukru.
29.06.2023 | przeczytano: 474 razyCzerwiec to moment, gdy podsumowujemy ostatnie sześć miesięcy w biznesie i wyciągamy wnioski na kolejne kwartały. SLODKIE, producent słodyczy reklamowych, wskazał, jakie produkty cieszyły się największą popularnością w Polsce i Europie oraz które będą królować w drugiej części roku. Czy inflacja mocno dotknęła branżę słodyczy reklamowych? Znamy opinię CEO firmy SLODKIE.
19.06.2023 | przeczytano: 520 razyiD POS, nowy gracz na rynku oprogramowania dla gastronomii, powierzył kompleksowe stworzenie swojej marki oraz planu komunikacji i strategii marketingowej warszawskiej agencji kreatywnej Od kuchni. To kolejna marka z sektora food & lifestyle, która zaufała Od kuchni, zlecając jej stworzenie brandu od podstaw oraz bieżącą obsługę.
29.03.2023 | przeczytano: 969 razyCzekoladowe pisanki, wiosenna linia bombonierek czy kawy ziarnistej, a może biała kiełbasa, która najlepiej smakuje w połączeniu ze świątecznym żurkiem? W sklepach zaczynają królować wielkanocne linie produktów, którym miejsca już dawno ustąpiły walentynkowe serduszka. W social media roi się z kolei od zdjęć i grafik promujących świąteczne nowości. Nie wszystkie kreacje kuszą jednak odbiorców do zakupu. Na co zwrócić uwagę, przygotowując wielkanocną sesję zdjęciową? Na to pytanie odpowiada agencja kreatywna Od kuchni, specjalizująca się w obsłudze marek z sektora food.
27.03.2023 | przeczytano: 745 razyEuropejski producent hummusu, Perla Polska, wystartował z kampanią reklamową promującą nowy subbrand. ,,Pełna Dobra” zadebiutowała na rynku wraz z początkiem marca 2023. Kampania obejmuje spoty telewizyjne, reklamę kinową, VOD oraz media społecznościowe marki.
21.03.2023 | przeczytano: 574 razy1 2 3 | ||
Strona 1/3 (artykułów: 24) |