logo
KURIER
Polska reklama i poligrafiaKURIER

Fanex: najnowsze artykuły

Pokazuj 5 10 20 50 na stronie
liczba artykułów: 5
Rebranding marki Fanex

Fanex – polski producent sosów dla branży HoReCa, przeprowadził rebranding marki. Oprócz zastosowania odświeżonego logotypu oraz wdrożenia nowoczesnej strony internetowej, zmiany identyfikacji wizualnej dotyczą także głównych linii produktów firmy: ketchupów, musztard, majonezów, sosów wytrawnych oraz słodkich.

18.08.2022 | przeczytano: 1142 razy
Fanex wspiera pikantną promocję na stacjach Moya

Fanex – polski producent sosów i dodatków gastronomicznych dla branży HoReCa, wspiera najnowszą promocję w konceptach Caffe MOYA na stacjach paliw MOYA. W ramach akcji „Więcej chilli taniej”, klienci kupując dwa hot-dogi z nową parówką chilli, trzeciego dostają w prezencie, przy zakupie trzech hot-dogów – dostaną pięć, a przy zakupie pięciu – aż siedem. Za podkreślenie ognistego smaku przekąsek, odpowiadają pikantne sosy Fanex – Sriracha oraz Serowy Chili.

13.10.2020 | przeczytano: 703 razy
Nowa odsłona słodkich sosów Fanex

Fanex – polski producent sosów dla branży HoReCa, wprowadził kolejne zmiany dotyczące identyfikacji wizualnej opakowań swoich produktów. Słodkie sosy deserowe, są teraz dostępne w nowych butelkach w kolorze ecru. Jednocześnie firma ulepszyła  recepturę produktów, dodając do składu większą ilość owoców. Fanex uprościł także etykiety na opakowaniach i dodał nowatorskie oznakowanie numeryczne, co znacząco wpływa na rozpoznawalność produktów.

08.11.2018 | przeczytano: 824 razy
Studio DN zaprojektowało Coolerki

Studio DN zaprojektowało opakowanie smakowitej nowości Fanexu – paluszków na okrągło.

22.04.2013 | przeczytano: 1005 razy

Fanex, polski producent produktów dla gastronomii, zdecydował się na zmiany wizerunkowe, których przeprowadzeniem zajęło się Studio DN Design Group.

30.03.2010 | przeczytano: 969 razy
1
Strona 1/1 (artykułów: 5)
Pokazuj 5 10 20 50 na stronie
REKLAMA
 
Signs.pl - Polska Reklama i Poligrafia © 1997-2024 ICOSWszystkie prawa zastrzeżone. ISSN 2657-4764