logo
KURIER
Polska reklama i poligrafiaKURIER

JBB Bałdyga: grillowy cykl kulinarny w Dzień Dobry TVN

  PR 11.07.2022, przeczytano 870 razy
ilustracjastrzałka

Po świątecznych i majówkowych kulinarnych wideo przepisach, marka JBB Bałdyga dalej gotuje razem ze znanym kucharzem Janem Kuroniem. Tym razem w ramach cyklu „Spotkajmy się przy grillu” w wykonaniu Martyny Chomackiej i Jaśka Kuronia w popularnym programie Dzień Dobry w TVN oraz w internecie. Dodatkowo JBB zachęca do pobrania darmowego ebooka z doskonałymi przepisami stworzonymi wspólnie ze znanymi kucharzami.


Artykuł pochodzi z portalu Signs.pl: https://www.signs.pl/jbb-baldyga%3A-grillowy-cykl-kulinarny-w-dzien-dobry-tvn,396547,artykul.html

Emisja programu rozpoczęła się końcem czerwca i potrwa do 28 sierpnia, a konkretnie będzie miała miejsce jeszcze 9 i 24 lipca oraz 6, 20 i 28 sierpnia. Podczas każdego odcinka kucharze będą lokować produkty marki JBB Bałdyga. Oprócz tego promocja marki będzie wspierana działaniami digital w TVN i mediach społecznościowych JBB oraz aktywnościami PR-owymi, a także w formie ebooka.

- Jeśli stoisz przed wyzwaniem zorganizowania insta-party w ogrodzie mamy dla ciebie kilka porad i wskazówek, dzięki którym przygotowania okażą się dziecinną igraszką, a ty zyskasz uznanie w oczach znajomych – tymi słowami zapowiadany na stronie Dzień Dobry TVN jest nowy, kulinarny ebook pt. "Spotkajmy się przy grillu". Fani dowiedzą się z niego m.in., jak ubrać się na przyjęcie w ogrodzie, czy imprezy składkowe są nadal w dobrym tonie, jakie są kluczowe elementy udanego garden party oraz co warto wrzucić na ruszt w 2022 roku.

Szefowie kuchni, znani z gotowania w Dzień Dobry TVN, czyli Martyna Chomacka i Jasiek Kuroń przygotowali również kilka porad związanych z grillowaniem oraz stworzyli aż 12 unikalnych przepisów, między innymi na letnie tacosy z pieczoną kiełbasą z karkówką JBB Bałdyga, szaszłyk chłopski, hot dogi z nowalijkami, ośmiorniczki grillowe, azjatyckiego burgera, czy polędwiczki faszerowane Szynką Sołtysówką JBB Bałdyga i serem pleśniowym.

  • Ebook można pobrać TUTAJ[PDF].

Źródło: Zakład Przetwórstwa Mięsnego „JBB” Import- Eksport Józef Bałdyga

www.jbb.pl

PR - Tekst opublikowany bezpłatnie na podstawie promocyjnych materiałów prasowych. Redakcja nie odpowiada za jego treść.

REKLAMA

Komentarze

Zaloguj się i dodaj komentarz

Najnowsze w tym dziale

Nikon z czterema nagrodami TIPA
Firma Nikon z przyjemnością informuje, że w tegorocznej edycji konkursu TIPA World Awards zdobyła nagrody w czterech kategoriach. Najnowszy aparat bezlusterkowy firmy Nikon, elegancki i stylowy Z f, został uhonorowany tytułem „Best Full-Frame Expert Camera” (Najlepszy pełnoklatkowy aparat – ekspert), a aparat Z 8 został nagrodzony prestiżowym...
W skupie akcji własnych o charakterze dywidendowym, przy wysokiej redukcji zapisów (ponad 90%), spółka Fabrity Holding nabyła 192,5 tys. akcji, które reprezentują 7,83% kapitału zakładowego. Transakcji miała wartość 7,7 mln zł, a spółka zamierza dodatkowo wypłacić akcjonariuszom około 7 mln zł w formie tradycyjnej dywidendy.  
lionelo dołącza do grona klientów Luckyyou
lionelo, producent wózków, fotelików samochodowych i innych produktów dziecięcych, dołącza do klientów poznańskiej agencji LUCKYYOU.
Pierwszy sklep Tchibo w nowym formacie otwarty w Poznaniu
Tchibo powraca do kawowego dziedzictwa. Marka z imponującą historią i tradycją, chcąc dzielić się swoją ekspertyzą, wprowadza w Polsce nowy koncept punktów własnych, ze zwiększoną przestrzenią kawiarnianą. Pierwsza kawiarnia Tchibo w nowej odsłonie właśnie pojawiła się na mapie Poznania (Centrum King Cross Marcelin). Menu obejmuje m.in. napoje kawowe i ciasta, zaś w...
Marta Szufranowicz dołącza do Gong
Marta Szufranowicz dołącza do zespołu GONG, obejmując stanowisko Strategy Director. Nowa dyrektorka strategii będzie nadzorować prace działu strategii dla takich klientów agencji jak ING, Żabka czy Netflix.
 
Signs.pl - Polska Reklama i Poligrafia © 1997-2024 ICOSWszystkie prawa zastrzeżone. ISSN 2657-4764